Caverion
Foto: Caverion

Caverion

Innkjøpsavtale Teknisk entreprenør

Eiendom Energi Teknisk entreprenør

Om avtalen

Caverion er en teknisk totalentreprenør som bygger, rehabiliterer og drifter smarte og bærekraftige bygg, industri og infrastruktur, som sørger for at du trives og er produktiv der du er. Om det er der du jobber, lever og reiser. Som teknisk totalentreprenør har Caverion spesialister innenfor alle fagdisipliner.

Fordeler med Caverion

Smarte løsninger for byggeiere og eiendomsforvaltere

Byggeiere og eiendomsforvaltere må ha orden og oversikt på store mengder dokumentasjon, sikre lovpålagte kontroller, samtidig som de skal ivareta byggets verdi og sikkerhet gjennom fornuftig drift og vedlikehold. Med smarte løsninger kan hverdagen bli mer effektiv og kostnader reduseres, samtidig som lovpålagt service og kontroller er ivaretatt og byggene driftes bærekraftig.

 

Caverion har fageksperter innen alle tekniske fag, og har utviklet løsninger som gjør hverdagen til byggeiere og eiendomsforvaltere enklere. Fagene de leverer er blant annet elektro, rør, ventilasjon, automasjon, AV, sikkerhet, kjøling og IKT. De tilbyr også tjenester innen brannsikkerhet og elektronisk belysninger for flere typer bygg.

Knif-priser og betingelser

Komplett servicekonsept: ServiFlex+

Med ServiFlex+ får du blant annet forutsigbare kostnader for teknisk vedlikehold og redusert nedetid og unødvendige servicebesøk med forebyggende vedlikehold. 

Kundeportal med servicekalender og dokumentasjon: SmartView

Med SmartView får du blant annet oversikt over serviceoppdrag og planlagt vedlikehold, samt lagring av lovpålagt dokumenter. 

Eiendomsdrift

Med eiendomsdrift fra Caverion får du riktig driftsbudsjett og forutsigbare felleskostnader. Alle gjeldende forskrifter og lover blir ivaretatt, inkludert brannvernarbeid. 

Sikkerhetsteknologi og AV-utstyr

Sammen med Knif Innkjøp har Caverion designet tre AV-pakker. Løsningene er enkle å bruke og tilpasset den hybride hverdagen. 

Se webinar om AV-utstyr her

Bli kontaktet av Caverion

Send inn utfylt registreringsskjema på Caverion sin nettside. Du vil bli kontaktet innen kort tid.

Kontakt meg nå

Nettside Caverion

Sjekk ut Knif-fordelene på Caverion sin nettside.

Caverion

Caverion SmartView gir deg full oversikt og enklere hverdag. Se video her:

Kirkens mann sier Caverion finner løsninger

Når Den norske kirke skal ta vare på gamle bygg, trenger de samarbeidspartnere med høyt kunnskapsnivå og riktige priser.

- Byggrådgiver Jan Olav Løken, Indre Østfold kirkelige fellesråd

Les mer

Kontakt oss

Kåre Rønningen, Knif Innkjøp

Kåre Rønningen, Knif Innkjøp

Kommunikasjonssjef
40 40 59 80 Epost ikon ronningen@knif.no
Sentralbordet,  Caverion Norge

Sentralbordet, Caverion Norge

22 87 40 00 Epost ikon info.no@caverion.com