Bli kvitt krøllete kvitteringer og kompliserte utleggskjema

Lever reiseregning og utlegg enkelt og smidig gjennom vår digitale og automatiserte løsning. Bruk mindre tid på manuelle prosesser for håndtering av reiser og utlegg, mer tid på det som gir verdi!

Les mer

Organisasjon og ledelse – et nytt kurskonsept fra Knif Kompetanse

Engasjerte og bevisste ledere som vil utvikle og profesjonalisere det ideelle og frivillige Norge, vet at utviklingen skjer gjennom mennesker. Derfor utvider vi vår kursportefølje høsten 2021.

Les mer

Merverdiavgiftskompensasjon for frivillige organisasjoner

Merverdiavgiftskompensasjon skal kompensere for kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift. Formålet med ordningen er å fremme frivillig aktivitet.

Les mer

Webinar: Introduksjon til Tripletex, (Gratis) 21. september

Introduksjon til regnskapssystemet Tripletex, med vekt på bilagsbehandling, attestering og muligheter i systemet. Passer for små, mellomstore organisasjoner med ingen eller lite erfaring med systemet.

Les mer
Lise Tørnby, Generalsekretær Stiftelsen Fransiskushjelpen

Knif Regnskap har flinke folk og gode system som gjør hverdagen vår enklere!

- Lise Tørnby, Generalsekretær Stiftelsen Fransiskushjelpen

Les mer
Marian Vogsland, Daglig leder Lyngdal menighet

Vi valgte Knif Regnskap for å få hjelp til å manøvrere i et uoversiktlig landskap. Det har oversteget våre forventninger.

- Marian Vogsland, Daglig leder Lyngdal menighet

Les mer

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om våre løsninger og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta: