«Knif Fundraising er en av grunnene til veksten vi opplever.»

«Fra 2019 har våre gaveinntekter økt med 17,6 millioner, og vi er overbevist om at hjelp og rådgivning fra Knif Fundraising er en av grunnene til veksten vi opplever.»

- Morten Askeland, Generalsekretær i Åpne Dører

Les mer
Sammen skaper vi gavevekst!

Sammen skaper vi gavevekst!

Vi i Knif Fundraising gleder oss over å se at organisasjonens inntekter øker og at dere kan gjøre mer av det gode dere er satt til verden for å gjøre.

Les mer

Fundraising forprosjekt er inngangsporten til alle våre tjenester

Gjennom analyse, strategiutvikling og arbeid med både ditt og organisasjonens WHY finner vi sammen frem til de lavest hengende “innsamlingsfrukter” for din organisasjon.

Les mer
Meld deg på Gullegget - et nyhetsbrev fra Knif Fundraising.

Meld deg på Gullegget - et nyhetsbrev fra Knif Fundraising.

Nyhetsbrevet Gullegget gir deg inspirasjon og input til innsamlingsarbeidet i din organisasjon. Vårt mål er at hver epost du mottar skal være et gullegg - noe verdifullt du kan bruke.

Meld deg på

Ved å jobbe målrettet og bevisst med kundene våre over tid, ser vi at gaveinntektene øker. Endring og ny vekst skapes i felleskap ved å bygge sten på sten, dette ser vi skaper vedvarende gavevekst for våre kunder. Gjennom en bred palett av tjenester og workshops vil vi skape en ny økonomisk fremtid for deres organisasjon. Sammen evaluerer vi kontinuerlig hvilke tjenester dere har behov for, og hva som gir vekst for akkurat deres organisasjon.

- Vibecke, Eldbjørg, Marius og Cecilia, - Knif Fundraising