Lekolar
Foto: Lekolar

Lekolar

Innkjøpsavtale for uteleker, lekeapparater og møbler

Eiendom Barnehager og skoler Møbler og interiør Uteleker

Om avtalen

Avtalen med Lekolar inviterer til lek og læring, pedagogiske produkter og løsninger for gode ute- og inneområder for barn, ungdom og voksne.

Fordeler med Lekolar

Gode rabatter og Knif-priser

Gjelder på blant annet uteleker, formingsmateriell, tekstil, metallsløyd, leker, idrettsutstyr, kontormateriell, møbler og innredning.

Befaring og tegningsforslag

Dette er kostnadsfritt for medlemmer.

Landsdekkende monteringsteam

Bestill innkjøpsavtalen

Fyll ut kontaktskjemaet og du vil bli kontaktet av Lekolar i løpet av kort tid.

Bli kunde nå

Hvem kan benytte avtalen?

Selskapets produkter er utviklet med tanke på bruk i barnehager, skoler, SFO, institusjoner, folkehøgskoler, leirsteder med mer. Uansett hva du har behov for til miljøer for barn og unge, både inne og ute, er Lekolar en totalleverandør med over 20.000 produkter i sitt sortiment med gunstige Knif-priser i alle kategorier

Kvalitet og sikkerhet

Lekolar garanterer for kvalitet og sikkerhet med sine produkter, samt et miljøfokus og etisk produksjon. De er miljøsertifisert etter ISO 14001 og medlem av Etisk Handel Norge.

Å forstå lærere og pedagogens hverdag

Magne Egerhei, i Lekolar trekker fram at produktene bidrar til å utvikle positiv og læringsfremmende virksomhet og følgende punkter: Barn og ungdom er alltid i sentrum, og vi tar alltid utgangspunkt i deres verden, behov og preferanser når vi utvikler vårt sortiment. For oss er det viktig å forstå lærere og pedagogenes hverdag, og vi har derfor knyttet til oss pedagogisk utdannede medarbeidere og kompetanse på flere områder. Vi har et av markedets aller største og bredeste sortiment og forhandler mange ledende og kjente kvalitetsmerker for alle aldersgrupper.

Nettside Lekolar

Sjekk ut kampanjer, nyheter og produktspekteret på Lekolar sin nettside.

Lekolar

Kontakt oss

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Salgskoordinator
45 61 00 04 Epost ikon
Kundeservice, Lekolar

Kundeservice, Lekolar

33 72 98 00 Epost ikon