Bli klimasmart med Fjordkraft
Foto: iStock

Bli klimasmart med Fjordkraft

Fjordkrafts klimasmarte løsninger gir bedriften din en mer bærekraftig og energieffektiv hverdag.

Gjør en forskjell

Både for miljøet og din bedrifts energikostnader. Fjordkrafts klimasmarte løsninger gir bedriften din en mer bærekraftig og energieffektiv hverdag. Med en god KNIF-strømavtale i bunn, vil dere, ved å benytte en eller flere av disse løsningene, få en strømavtale som både er prisgunstig og godt rustet for å dekke fremtidens energibehov. – Vi i Fjordkraft tilbyr blant annet solceller, innovativ varmepumpeteknologi og energiovervåkningssystem med svært gunstige finansieringsløsninger, forteller Lars Petter Lovik, som er avtaleansvarlig for Knif Innkjøp hos Fjordkraft. Under paraplyen Klimasmart har tjenestene og produktene Fjordkraft tilbyr til felles at de bidrar til en mer energieffektiv hverdag - gjennom lokale og bærekraftige energiløsninger. Ved å installere en klimasmart løsning som Energismart (varmepumpe) eller Soleklar (solceller) blir du plusskunde i Fjordkraft.

Energismart

Energismart lar dine bygg utnytte tilgjengelig energi fra naturen og produserer kortreist og bærekraftig energi. Det siste innen varmepumpeteknologi brukes for å varme opp dine bygg. Fjordkraft tar ansvar for hele prosessen med finansiering, installasjon, drift og forvaltning,

Soleklart

Dette er det nyeste tilskuddet til Klimasmart og omhandler solceller. Den viktigste kilden til å dekke fremtidens energibehov er solen. Solcellene er plasseffektive, utslippsfrie og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling.

Målbart

Målbart gir deg innsikt og kontroll over alle energibærere i bygget. Det reduserer kostnader knyttet til administrasjon og servicehåndtering av dine bygg og du får alle målbare data du ønsker på samme brukerflate.

Nysgjerrig på avtalen vår med Fjordkraft?

Nysgjerrig på avtalen vår med Fjordkraft?

Det er flere fordeler med å velge Fjordkraft som leverandør.

Les mer om avtalen med Fjordkraft her