Bli kjent med oss

Teamet består av profesjonelle og erfarne fundraisiere og fagspesialister fra den skandinaviske innsamlingsbransjen. Vi har en sterk drive for å bistå våre kunder til å øke sine gaveinntekter.

Knif Fundraising teamet

Bilde av Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Daglig leder 40 40 59 92 Epost ikon
Cecilia har jobbet mange år i KNIF, med alt innenfor kontordrift, administrasjon, kundebehandling, kurs og konferanser og HR. De siste årene har hun jobbet som administrasjonsleder og prosjektleder i Knif Fundraising fra La Vila Joiosa, Spania.
Fra og med 1. mars 2023 er Cecilia daglig leder i Knif Fundraising.
Cecilia jobber tett mot alle prosesser i Knif Fundraising, med spesielt fokus på digital fundraising.
Hun er opptatt av ryddige, dynamiske og gode prosesser. Hun har daglig kontakt og oppfølging av kundene, og opplever det givende å få jobbe så tett med dem.
På fritiden går Cecilia turer på strandpromenaden eller bygger lego - gjerne med en god podcast på øret.
Bilde av Marius Hammer

Marius Hammer

Fagsjef 93 41 10 42 Epost ikon
Marius har bakgrunn fra organisasjoner som Normisjon, UNICEF, Aksjon Håp og NRK TV-aksjonen.
Han er opptatt av den gode idéen, i samspill med hva giverdataene viser. Dataanalyse og å bygge sten på sten er sentralt i hvordan han hjelper sine kunder å skape vekst.
Marius var den første daglige lederen i Knif Fundraising, en rolle han har permisjon fra frem til juni 2024 for å gi mer kraft inn i kundeprosjekter og fagutvikling.
Når Marius ikke er kaffelattedrikkende fundraiser, er han ivrig campingentusiast og lever en god andel av året i campingvogn. En del kontraster der, altså.
Bilde av Vibecke Østby

Vibecke Østby

Senior rådgiver 920 40 652 Epost ikon
Vibecke har mange års ledererfaring som inntektsleder og aksjonsleder for TV-aksjonen.
Hun har bakgrunn fra markedsføring/salg, økonomi og utviklingsstudier før hun startet i TV-aksjonen i 2011. Fra 2016 overtok hun som leder av aksjonen hos Røde Kors 2016. Hun har siden fortsatt som leder for TV-aksjonen hos UNICEF 2017, Kirkens Bymisjon 2018, CARE 2019, WWF 2020, PLAN Norge 2021 og Leger Uten Grenser 2022.
Dette har gitt Vibecke spisskompetanse på prosjektledelse, fundraising og frivillighet. Fra 01.01.2023 startet hun som senior rådgiver hos Knif Fundraising.
Hun er opptatt av hva vi kan få til i fellesskap. Vi har behov for sterke og gode organisasjoner til løfte fram viktige temaer i samfunnet vårt. Derfor ønsker hun å bidra med sin erfaring og kunnskap for å hjelpe organisasjoner til å bli den beste utgaven av seg.
På fritiden graver Vibecke gjerne i hagen, sykler og går på ski, alt etter årstiden.
Bilde av Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Tekstforfatter 48195234
Våre kunder får hjelp av Eldbjørg til å skrive gode tekster og historier til blant annet DM, nettsiden og sosiale medier.
Eldbjørg har master i språk- og kulturfagenes didaktikk og har undervist norsk i ungdoms- og videregåendeskole, i over 10 år. Der har hun vært særlig interessert i litteraturformidling, skriveprosesser og tverrfaglige arbeid.
Eldbjørg er opptatt av å forstå hvordan ting henger sammen. Ikke i maskiner, men i mennesket og mellom menneskene. Hun tror vi trenger hjelp av historier til å forstå hvilke roller vi spiller, slik at vi kan ta mer regi i eget liv.
På fritiden har hun oppdaget hip hop. Dansing er en ganske god erstatning for dressurridning, selv om hun savner å låne styrken fra det store dyret med de vakre øynene.
Bilde av Ola Wiig-Hansen

Ola Wiig-Hansen

DM-rådgiver på tekst og analyse
Ola har arbeidet med DM i 28 år. De 20 siste for fundraising. Sist som fungerende markedsdirektør for individuelle givere i UNICEF. Ola er diplomdesigner, markedsøkonom, har gått DM Skolen, er sertifisert fundraiser og ble kåret til årets fundraiser i 2016.
Nå er han pensjonist men tilknyttet KNIF Fundraising på freelance basis.
Ola brenner for faget og er særlig opptatt av hvordan man må tenke som fundraiser for å få til gode resultater.
På fritiden er Ola opptatt av tredreiing, matlaging, reiser og de store spørsmålene i universet. Og ikke minst familie og barnebarn.
Bilde av Marit Aavitsland Foss

Marit Aavitsland Foss

Rådgiver DM-analyse
Marit begynte å jobbe som konsulent for Knif Fundraising på slutten av 2023. I Knif Fundraising jobber hun som DM-analytiker.
I det daglig jobber Marit med regnskap, personal og HMS i ett firma med 26 ansatte. Hun har tidligere jobbet for Åpne Dører der hun var kontor- og CRMansvarlig i avdeling Kristiansand. Marit har fortsatt ansvar for all gaveregistrering for Åpne Dører.
Marit er en energisk dame som elsker prosjekter og utnytter alle timer i døgnet. Det går i å være fostermor til 2 gutter på 14 og 16 år, matlaging, strikking, musikk og lytte på lydbok innimellom slagene.
Bilde av Sigurd Pedersen

Sigurd Pedersen

Spesialist digital fundraising
Sigurd er paid social specialist i Knif Fundraising sin partner Fullstakk Marketing.
Han har bakgrunn fra bank og finans, B2C og B2B salg, med utdannelse i markedsføring og kommunikasjon.
Som SoMe spesialist er Sigurd opptatt av hvordan sosiale medier kan hjelpe med å bygge merkevare, spre budskap og sørge for best mulig digital kundereise, og på denne måten hjelpe med å optimalisere konvertering av medlemmer, dialogvenner, studenter, kunder og fastgivere.
På fritiden liker han å spille basket, sandvolleyball, klatre, stå på snowboard/skateboard og være med familien.
Bilde av Christer Borge-Lunde

Christer Borge-Lunde

Prosjektleder telemarketing
Christer jobber som prosjektleder i telemarketingbyrået Dialog Norge som er samarbeidspartner til Knif Fundraising.
Han har jobbet med telemarketing og fundraising i syv år med både store og små organisasjoner.
Christer trives godt i rollen som prosjektleder og er vant med ansvar for kampanjeplanlegging, kunderådgivning, rapportering, coaching og blir derfor ofte et kontaktpunkt for kunden og andre leverandører involvert i kampanjene.
Fritiden går i det store og det hele med til familie, lage musikk, brettspill / spill og hund.
Bilde av Lene Nyheim og Gro Otterstad

Lene Nyheim og Gro Otterstad

Grafisk designere og konseptutviklere
Lene og Gro jobber til daglig i Bardus Design.
De ganske enkelt elsker det de arbeider med. De bruker sin kompetanse til å «oversette» hva kunden ønsker til et formspråk som skaper ønsket effekt hos mottakeren. De jobber med DM, nettsider, annonser til sosiale medier, display annonsering, konseptutvikling med mer. Som konseptutviklere og designere er de opptatt av nærhet og god kommunikasjon med mottaker/giver og selve følelsen som fremkalles gjennom din organisasjons uttrykk.
Bilde av Even Kleppa

Even Kleppa

Fotograf og grafiker
Even har tilbrakt mange år bak kameraet og utallige timer foran skjermen. Han har forsket, prøvd og erfart. Even startet Kleppa Media i 2012 for å realisere en drøm, og har ikke angret et eneste sekund!
I 2023 ble han en del av Knif Fundraising-teamet. Even kan hjelp til med film, fotografi og grafisk.
Bilde av Jan-Peter Mork

Jan-Peter Mork

Økonomi og utvikling
Jan-Peter er daglig leder i Movena AS, og bistår Knif Fundraising med økonomi og utvikling.

Kontakt oss i Knif Fundraising

Ja takk, jeg vil gjerne motta