Bli kjent med oss

Teamet består av profesjonelle og erfarne fundraisiere og fagspesialister fra den skandinaviske innsamlingsbransjen. Vi har en sterk drive for å bistå våre kunder til å øke sine gaveinntekter.

Knif Fundraising teamet

Bilde av Marius Hammer

Marius Hammer

Leder og fundraiser 93 41 10 42 Epost ikon
Marius er fundraiser og leder av Knif Fundraising.
Han har bakgrunn fra organisasjoner som Normisjon, UNICEF, Aksjon Håp og NRK TV-aksjonen.
Marius er opptatt av den gode idéen, i samspill med hva giverdataene viser. Dataanalyse og å bygge sten på sten er sentralt i hvordan han hjelper sine kunder å skape vekst.
Når Marius ikke er kaffelattedrikkende fundraiser, er han ivrig campingentusiast og lever en god andel av året i campingvogn. En del kontraster der, altså.
Bilde av Cecilia Sbertoli

Cecilia Sbertoli

Administrasjonsleder 40 40 59 92 Epost ikon
Cecilia er prosjektleder og adminsitrasjonsleder i Knif Fundraising.
Hun har jobbet mange år i KNIF, med alt innenfor kontordrift, administrasjon, kundebehandling, kurs og konferanser og HR. De siste årene har hun jobbet som administrasjonsleder og prosjektleder i Knif Fundraising fra La Vila Joiosa, Spania.
Cecilia er opptatt av ryddige, dynamiske og gode prosesser. Hun har daglig kontakt og oppfølging av kundene, og opplever det givende å få jobbe så tett med dem.
På fritiden går Cecilia turer med hunden på strandpromenaden - med en god podcast på øret.
Bilde av Charlotte Dyhr

Charlotte Dyhr

Senior fundraiser 00 45 31 25 40 70
Charlotte er senior fundraiser og kommunikasjonsekspert hos Knif Fundraising.
Hun er udannet innenfor fundraising, kommunikasjon og ledelse. Charlotte har over 20 års erfaring med humanitært og kirkelig arbeid i forskjellige organisasjoner. Hun er tidligere ansatt i det private erhvervsliv og ansvarlig for marketing, med 10 års ledererfaring med personaleansvar. Charlotte er styremedlem og formann i Global Leadership Network DK og GirlTalk.dk
Hun ser det som sin viktigste oppgave å sikre at alle er med i dialogen og læringen. Hun ønsker å sørge for det gode læringsmiljø, hands-on erfaring. I tillegg er det for Charlotte helt essensielt å kunne implementere viten via konkrete verktøyer når vi kommer hjem til vår organisasjon.
Charlotte er gift med Ib Dyhr Nørholm og mor til to voksne gutter: Lukas og Marcus Alexander, som begge studerer i København.
Bilde av Anita Sæterøy

Anita Sæterøy

Konseptutvikler
Anita er konseptutvikler hos Knif Fundraising.
Hun har bakgrunn fra profileringsdesign, tekstarbeid og kommunikasjon, merkevarebygging og markedsføring.
Som konseptutvikler og designer er Anita opptatt av nærhet og god kommunikasjon med mottaker/giver og selve følelsen som fremkalles gjennom din organisasjons uttrykk.
På fritiden liker hun å drive med handyarbeid, male, fotografere eller padle kajakk og sykle i skogen.
Bilde av Christer Borge-Lunde

Christer Borge-Lunde

Prosjektleder telemarketing
Christer jobber som prosjektleder i telemarketingbyrået Dialog Norge som er samarbeidspartner til Knif Fundraising.
Han har jobbet med telemarketing og fundraising i syv år med både store og små organisasjoner.
Christer trives godt i rollen som prosjektleder og er vant med ansvar for kampanjeplanlegging, kunderådgivning, rapportering, coaching og blir derfor ofte et kontaktpunkt for kunden og andre leverandører involvert i kampanjene.
Fritiden går i det store og det hele med til familie, lage musikk, brettspill / spill og hund.
Bilde av Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Eldbjørg Ukkelberg Rønneberg

Tekstforfatter
Eldbjørg er konsulent og tekstforfatter for Knif Fundraising.
Våre kunder får hjelp av Eldbjørg til å skrive gode tekster og historier til blant annet DM, nettsiden og sosiale medier.
Hun har undervist norsk i ungdomsskole og videregående, i over 10 år. Der har hun vært særlig interessert i litteraturformidling, skriveprosesser og tverrfaglige arbeid.
Hun har master i språk- og kulturfagenes didaktikk. Der ligger fag som religion, kunst, filosofi, språk, kommunikasjon, litteratur, retorikk og kulturfag.
Eldbjørg er opptatt av å forstå hvordan ting henger sammen. Ikke i maskiner, men i mennesket og mellom menneskene. Hun tror vi trenger hjelp av historier til å forstå hvilke roller vi spiller, slik at vi kan ta mer regi i eget liv.
På fritiden har hun oppdaget hip hop. Dansing er en ganske god erstatning for dressurridning, selv om hun savner å låne styrken fra det store dyret med de vakre øynene.
Bilde av Fullstakk

Fullstakk

Samarbeidspartner på digital fundraising
Fullstakk øker din inntekt gjennom datadrevet digital markedsføring og har tallene som underbygger det.
Rette segmenter, annonser, og konverteringer: Ikke bare genererer vi klikk og merkeverdi, vi skaper også konverteringer som blir til salg, kunder, medlemmer eller givere gjennom blant annet SEM, Facebook, og programmatiske annonser.
Optimaliser din digitale kundereise: Vi analyserer hele din digitale kundereise, og identifiserer hvor potensielle kunder , medlemmer og givere faller fra. Deretter begynner vi arbeidet med å implementere tiltak basert på målbar data.
Bilde av Bendik Schøien, Lene Nyheim og Gro Otterstad

Bendik Schøien, Lene Nyheim og Gro Otterstad

Grafisk designere
Våre grafiske designere jobber til daglig i Tyde Design og Bardus Design.
De ganske enkelt elsker det de arbeider med. De bruker sin kompetanse til å «oversette» hva kunden ønsker til et formspråk som skaper ønsket effekt hos mottakeren. De jobber med DM, nettsider, annonser til sosiale medier, display annonsering med mer.
Bilde av Eivinn Andreas Meling

Eivinn Andreas Meling

Spesialist analyse 452 51 406
Eivinn jobber med analyse og uthenting av data for KNIF fundraising.
Han har de siste seks årene jobbet med givertjeneste og database for det kristne og ideele i Knif Regnskap.
Eivinn elsker å jobber i Excel, og den beste følelsen er når han bryter store datasett ned til nøkkelinformasjon som kan hjelpe organisasjonene videre.
På fritiden går tiden stort sett med til familie, menighet, brettspill og fotball.
Bilde av Timmy

Timmy

Dørvakt og entertainer
Timmy kom til verden 15. juni 2020 og har siden den tid vært et fast medlem av Knif Fundraising teamet.
Timmy sin viktigste oppgave i temaet vårt, er rett og slett bare å være tilstede og å være søt. Han kan ofte delta i videomøter, men da med bjeff som betyr enten "tur" eller "mat". Noen ganger tar han livet helt med ro, og da vil du skimte to svarte, spisse ører på skjermen din, da sover han siesta på fanget til eieren hans.
Timmy setter pris på lange turer langs strandpromenaden, kos bak øret - og ellers mye oppmerksomhet.

Kontakt oss i Knif Fundraising

Ja takk, jeg vil gjerne motta