Organisasjon og ledelse – et nytt kurskonsept fra Knif Kompetanse
Foto: Henrik Timenes

Organisasjon og ledelse – et nytt kurskonsept fra Knif Kompetanse

Engasjerte og bevisste ledere som vil utvikle og profesjonalisere det ideelle og frivillige Norge, vet at utviklingen skjer gjennom mennesker. Derfor utvider vi vår kursportefølje i 2022.

Publisert: 16.06.2021 - Oppdatert: 03.02.2022

Nytt kurstilbud innenfor ledelse og organisasjon

Knif Kompetanse ønsker å bidra til å utvikle og profesjonalisere det ideelle og frivillige Norge og derfor tilbyr vi et nytt kurskonsept innenfor organisasjon og ledelse.

Tilpasset det ideelle og frivillige Norge

Som foredragsholdere på de ulike kursene benyttes kompetente samarbeidspartnere med lang erfaring innenfor ledelsesfaget. Sammen med Knif Kompetanse er de opptatt av å utvikle og støtte medarbeidere og ledere i det frivillige og ideelle Norge.

Bli kjent med våre samarbeidspartnere

Bli kjent med våre samarbeidspartnere

Les mer om Knif Kompetanse og våre samarbeidspartnere

Les mer

Organisasjoner utvikles gjennom mennesker. Lojale, motiverte og dyktige medarbeidere er den viktigste ressursen for at våre organisasjoner når sine mål. 

Innhold kurstilbud

Det nye tilbudet vil omfatte ulike webinar, og live kurs i Oslo, Kristiansand og Bergen med ulik tematikk. I 2022 lanserer vi et eget lederprogram som vil gå over 10 måneder, i tillegg til Knif Kompetanse Update, to dager fullspekket med kompetanseheving på områder som økonomistyring, HR, organisasjon og ledelse m.m.

Dyktige og bevisste ledere  og medarbeidere vil utvikle og profesjonaliserer det ideelle og frivillige Norge. Knif Kompetanse går foran. 

Knif Kompetanse Update

Høsten 2022 Inviterer vi deg til Knif Kompetanse sitt nyeste tilbud: KK Update.  

Update vil bestå at to dager fullspekket med kompetanseheving på områder som økonomistyring, HR, organisasjon og ledelse m.m.

Hold av datoene 30.-31. august 2022. Meld deg på her

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/PromotedArticle.cshtml)

Jeg ønsker å bli kontaktet

Vil du vite mer om våre løsninger rundt kurs og kompetanseheving, og avklare hvorvidt vi kan bistå? Send inn skjemaet for en uforpliktende prat og vi kontakter deg!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt Knif Regnskap

Heidi Strand Aslaksen

Heidi Strand Aslaksen

Organisasjonssjef/Leder Knif Kompetanse
909 84 004 Epost ikon