Akkurat nå er det avgjørende hvilken strømavtale dere har
Foto: iStock

Akkurat nå er det avgjørende hvilken strømavtale dere har

«I dagens marked anbefaler vi alle virksomheter å inngå forvaltningsavtaler på strøm», sier salgssjef Lars Petter Lovik i Fjordkraft.

Publisert: 25.08.2022 - Oppdatert: 11.09.2022

Ett godt valg med «Knif Sikret 50»

«Det er ingen ting som tyder på at prisene skal ned med det første, og en forvaltningsavtale der deler av strømforbruket har en sikret pris gir kundene større forutsigbarhet og trygghet. I perioder med høye priser som nå kan det i tillegg gi besparelser», forteller Lars Petter Lovik.

Innkjøpsavtalen med Fjordkraft

Innkjøpsavtalen med Fjordkraft

Avtalen gir Knif-medlemmer flere gunstige strømprodukter å velge mellom, og med ulik sikringsgrad.

Les mer her

«Med strømavtalen ‘Knif Sikret 50’ blir halve strømforbruket prissikret av våre erfarne kraftforvaltere. Så langt i år har kunder med denne avtalen spart over 60 millioner kroner sammenlignet med spotpris. I juli 2022 var besparelsen på nesten en krone per kWh!», forteller han.

«Når det er sagt, historiske besparelser er ingen garanti for fremtiden, men gitt dagens marked og markedsforventninger fremover mener vi ‘Knif Sikret 50’ er det beste strømvalget for Knif-medlemmer nå», sier Lars Petter Lovik.

Lær mer om kraftmarkedet på Knif-dagen

Lær mer om kraftmarkedet på Knif-dagen

Hva er bakgrunnen for de høye prisene de siste årene, og hva kan skje fremover? På Eiendomsforum på Knif-dagen 1. november får du en grundig innføring i hvordan kraftmarkedet fungerer.

Les mer om Eiendomsforum

Kontakt Fjordkraft

Ta gjerne kontakt med Fjordkraft, så hjelper de deg med å finne den rette Knif-avtalen for ditt behov. Fyll ut kontaktskjemaet her. 

Kontakt Knif Innkjøp

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Rådgiver
47 40 41 42 Epost ikon
Lars Petter Lovik, Fjordkraft

Lars Petter Lovik, Fjordkraft

915 79 686 Epost ikon