Merverdiavgift for frivillige organisasjoner, webinar

Merverdiavgift for frivillige organisasjoner, webinar

Webinaret for deg som er usikker på hva som er mva. pliktig og hva som kan tilpasses for å unngå merverdiavgiftsberegning.

Kurs

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Tirsdag 24. august

09:00-11:00

Legg til i kalender

Kursavgift

Kr. 990

Meld meg på

Frist: Mandag 23. august

Dette webinaret er for deg som er usikker på hva som er mva. pliktig og hva som kan tilpasses for å unngå merverdiavgiftsberegning.

I dette kurset vil du få en god oversikt over typiske områder i organisasjonsdriften hvor mva. blir et tema. Kurset passer for alle som fører regnskap eller har omsetningsansvar i frivillige organisasjoner. 

Kursinnhold MVA

Generelle regler og unntak for frivillige organisasjoner

Forholdsmessig fradrag for mva.

Mva. på salg av tjenester, plikter og unntak

Webinaret vil gjennomgå ulike case og det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis og i etterkant av kursslutt.

Ku​rsbevis

Det vil bli utstedt kursbevis til deltakere hvis ønskelig. Kurset dekker etterutdanningskrav for autoriserte regnskapsførere.  

 

Foredragsholder

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund

Jakob L. Berglund er utdannet revisor og jobber i Knif Regnskap som rådgiver innenfor økonomi. Han har lang fartstid innenfor revisjon og regnskap, og har også undervist i finansregnskap på Universitetet i Agder. Denne kompetansen samt hans evne til å formidle på en engasjerende måte, samt hans genuine interesse for faget, gjør kurset lærerikt og spennende. Jakob har også i mange år vært engasjert i det frivillige Norge på fritiden.

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes. 

Jeg ønsker å bli kontaktet

Har du spørsmål rundt vårt kurstilbud? Send inn skjemaet og vi kontakter deg så snart vi har anledning!

Ja takk, jeg vil gjerne motta:

Kontakt

Marta Dortea Lian

Marta Dortea Lian

Rådgiver marked / Salgskontakt, Kurs og kompetanse
971 85 412 Epost ikon