FundraisingFredag 7. mai 2021: Digital Innsamling

FundraisingFredag 7. mai 2021: Digital Innsamling

Et gratis webinar for deg som jobber med fundraising i en frivillig organisasjon (ikke leverandørindustrien).

Nøkkelinformasjon

Sted

Webinar

Tid

Fredag 7. mai

12:00-12:45

Legg til i kalender

Kursavgift

Gratis

Meld deg på her!

Frist: Torsdag 6. mai

Vil du ha input til hvordan lykkes med digital fundraising? Det er tema 7. mai og du får inspirasjon og kunnskap fra noen av de beste i bransjen.

Inspirasjon - Marit Skinlo
Marit er en analytisk leder som ikke er redd for å satse, og samtidig har bena solid plantet på jorda. Som er opptatt av bærekraftig vekst og sunn forvaltning. Nå er hun Direktør ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Marit skal fortelle oss hvorfor de valgte å satse på digitale kanaler når de skulle verve nye studenter i år. 

Input - Lene Nyheim
Lene er partner i Bardus design, hun er gründer, designer og en av de som ganske enkelt elsker det hun arbeider med. Hun bruker sin kompetanse til å «oversette» hva kunden ønsker til et formspråk som skaper ønsket effekt hos mottakeren. Hun er vår egen parter innen grafiske tjenester, og var den som utviklet studentrekrutteringskampanjene til Fjellhaug. Lene skal vise oss litt av den prosessen.

Input – Hvordan måle resultatene?
Fridtjof Hødnebø er partner og CEO i digitalbyrået Fullstakk Marketing. Digital fundraising er en nøkkel til å vokse i fremtiden. Fullstakk er en av motoren bak digital fundraising, og tar oss gjennom logikken i hvordan de arbeider for å nå mål og hvordan de sporer måloppnåelsen.  

Nyhet: 
Charlotte Dyhr, leder i Nordic Fundraising Academy forteller oss om det nye tilbudet og det unike ved denne utdannelsen og, ikke minst, hvordan du kan melde deg på. 

Se opptak fra tidligere FundraisingFredag her

Se opptak fra tidligere FundraisingFredag her

Knif Fundraising sin oppgave er å hjelpe våre kunder til å øke sine gaveinntekter. Vi gleder oss over å se at organisasjonens inntekter øker, og at de kan gjøre mer av det gode de er satt til verden for å gjøre. Det er derfor vi finnes - for å hjelpe din gode sak å lykkes enda bedre. Vi er kanskje litt annerledes fordi vårt oppdrag kommer fra de frivillige organisasjonene. Derfor har vi startet webinaret FundraisingFredag. FundrasingFredag skjer første fredag hver måned, og er et gratis webinar som er spesielt utviklet for deg som jobber med innsamling i din organisasjon.

Se opptak her!

Ja takk, jeg vil gjerne få tilsendt Gullegget fra Knif Fundraising!

Kursholdere

Marius Hammer (NO)

Marius Hammer

Leder for Knif Fundraising
Marit Skinlo

Marit Skinlo

Direktør, Fjellhaug Internasjonale Høgskole
Lene Nyheim

Lene Nyheim

Grafisk designer, Knif Fundraising